دوشنبه ٠٢ مهر ١٣٩٧

به مناسبت هفته عفاف و حجاب؛

کارگاه آموزشی "خانواده عفیف و جامعه سالم " در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد

کارگاه آموزشی خانواده عفیف و جامعه سالم همزمان با هفته عفاف و حجاب به همت امور بانوان و بسیج جامعه پزشکی دانشگاه درسالن دکترشاملو دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا؛ دراین کارگاه آموزشی که با محوریت عفاف وحجاب برگزارشد، "مرضیه عزتی وظیفه خواه "مدرس حوزه و دانشگاه اظهارداشت : درحوزه جنگ سخت مردان و درجنگ نرم زنان به ایفای نقش می پردازند، که رسانه های غربی برای پیروزی درجنگ نرم خانواده و در رأس آن زنان  و مادران را نشانه گرفته اند و در این عرصه باید با آگاه سازی بانوان جامعه درحفظ صیانت نظام خانواده و جامعه اسلامی گام برداریم.

وی در ادامه گفت : موضوع عفت درجامعه و خانواده امروز از مباحثی است که باید از سطوح دبستان تا دانشگاه برای دختران و بانوان مطرح شود تا این عناصرکلیدی در جنگ نرم درجامعه موفق ظاهر شوند.

وی همچنین با پخش کلیپ موقعیت استراتژیک کشور و امنیت ایران و ازسویی ناامنی در کشورهای گوناگون خاورمیانه ، افزود : جامعه زنان باید دوشادوش مردان نه تنها درعرصه های تربیتی بلکه در عرصه های اجتماعی ، سیاسی و فرهنگی گام بردارند و با آگاهی ازشرایط جامعه درحفظ صیانت خانواده بکوشند.

وی در ادامه از برگزاری سلسله نشست های تخصصی زنان در ماه های آینده و با موضوعات تربیت فرزند، عفت درخانواده امروز، مهارت های زندگی و... خبر داد.

تهیه خبر: طیبی

١٩:٣٨ - چهارشنبه ٢٠ تير ١٣٩٧    /    عدد : ١٢٢٦١    /    تعداد نمایش : ٦٥٣