پنج شنبه ٢٢ آذر ١٣٩٧

پنجمین مجموعه از اخبار برگزیده حوزه های " توانبخشی، سلامت روان، سلامت و رفاه اجتماعی " منتشر شد

روابط عمومی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، امروز (یکشنبه) پنجمین مجموعه از مهمترین اخبار رسانه های همگانی مرتبط با سه حوزه سلامت ( توانبخشی ، سلامت روان ، سلامت و رفاه اجتماعی ) را منتشر کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این مجموعه شامل مهمترین اخبار  چهار خبرگزاری رسمی و معتبر کشور (ایرنا، ایسنا، فارس و مهر) طی یک هفته اخیر (از نهم لغایت پانزدهم تیرماه جاری) است که با هدف " اطلاع رسانی و " ارتقای سطح اطلاعات تخصصی " برای اعضای هیات علمی و دانشجویان این دانشگاه منتشر شده است و دیگر متخصصان ، محققان و علاقه مندان به حوزه سلامت نیز می توانند از طریق لینک مربوطه که در ذیل این خبر قرار دارد، به این مجموعه دست یابند.

بخش " اخبار ویژه " این مجموعه شامل مهمترین اخبار دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی هفته گذشته می باشد که مورد توجه بیشتر رسانه های همگانی قرار گرفته است .

شماره های بعدی این مجموعه خبری و اطلاع رسانی نیز هفته ای یکبار توسط کارشناسان روابط عمومی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهیه، و از طریق سیستم پیام اتوماسیون اداری و  وب سایت دانشگاه، در اختیار مخاطبان قرار می گیرد.

لازم به ذکر است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی تخصصی و هشت مرکز تحقیقات، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و ۸۰۰ نیروی متخصص در رشته های خاص حوزه های " سلامت و رفاه اجتماعی ، سلامت روانی و توانبخشی" مانند سالمند شناسی ، مددکاری اجتماعی ، سلامت در حوادث و بلایا، روانشناسی ، مشاوره خانواده، کاردرمانی، گفتاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، فیزیوتراپی، رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان و همچنین روانپزشکی ، روانشناسی بالینی و پرستاری توانبخشی می پردازد ، که در برخی از این رشته ها به عنوان تنها برگزارکننده و یا نخستین مجری دوره های تحصیلات تکمیلی در کشور و حتی کشورهای منطقه شناخته شده است.

دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همچنین تحت نظارت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و از طریق دو بیمارستان فوق تخصصی و دو کلینیک تخصصی ، انواع خدمات پزشکی – توانبخشی را به بیماران و نیازمندان ارائه می دهد.

** برای دریافت فایل " پنجمین مجموعه اخبار برگزیده رسانه های همگانی " از لینک درج شده در ذیل این خبر استفاده بفرمایید.

دانلود فايل : فایل پنجمین مجموعه اخبار برگزیده ( 2366KB )

١٣:٤٤ - يکشنبه ١٧ تير ١٣٩٧    /    عدد : ١٢٢٣٦    /    تعداد نمایش : ٩٢٧