سه شنبه ٠١ آبان ١٣٩٧

مدیریت توسعه فناوری های سلامت دانشگاه علوم بهزیستی، فناوران و علاقه مندان را با مباحث کارآفرینی آشنا می کند

مدیریت توسعه فناوری های سلامت  دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در پی برگزاری اینوتک سلامت 3 که امروز (شنبه ) روز پایانی را می گذراند،  فناوران و علاقه مندان را با مراحل و اقدامات گام به گام مورد نیاز برای کارآفرینی آشنا کرده و علاقه مندان را هدایت و کارگشایی می کند.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، این اقدام ، با دعوت از اساتید ونخبگان و خبرگان حوزه های متعدد و سازمانهای ذیربط به حوزه تجهیزات پزشکی وتوانبخشی همچنین برقراری ارتباط مستقیم با صندوق های سرمایه گذاری خطر پذیر، افراد سیاست گذار و تاثیر گذاران و بازار سازان، مدیران موفق شرکت های دانش بنیان، مربیان و منتورهای با تجربه حوزه سلامت و مراکز رشد و پارک ها ی علم وفناوری انجام می شود.

گفتنی است ،  رویداد ملی اینوتک سلامت 3  با هدف محوری کمک به توسعه اکوسیستم کارافرینی در حوزه سلامت و همگرایی میان نیروها و امکانات و تجربیات اقتصادی قابل توجه درحال برگزاری است .

این رویداد مهم کارآفرینی و فناوری در حوزه سلامت توسط دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دانشگاه علوم پزشکی ایران و انجمن جنین شناسی برگزار شده  و روز پایانی این رویداد شنبه 16تیر میباشد .

برنامه ریزی و هدایت محور تجهیزات پزشکی وتوانبخشی این رویداد توسط دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با مشارکت اعضا هیات علمی دانشگاه صورت گرفته است که تاکنون با استقبال تعداد زیادی از جوانان و صاحبان ایده وفناوران روبه رو شده است .

١٢:١٠ - شنبه ١٦ تير ١٣٩٧    /    عدد : ١٢٢٢٢    /    تعداد نمایش : ٧٥٠