يکشنبه ٣١ تير ١٣٩٧

طرح ملی "ارزیابی سریع از وضعیت مصرف مواد در ایران در سال 1397" با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اجرا می شود

طرح پژوهشی " ارزیابی سریع از وضعیت مصرف مواد (RSA) در ایران در سال 1397 " توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در 31 استان کشور  اجرا  می شود.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، به همین منظور ، کارگاه آموزشی پرسشگران با حضور مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر و دانشگاه علوم بهزیستی ، و پژوهشگران در سالن ریاست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.

دکتر " امیرمسعود عرب " معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در ابتدای این کارگاه، با تاکید بر پویایی و خاص بودن مسائل اجتماعی، آمادگی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را برای همکاری در حوزه اعتیاد اعلام کرد.

دکتر "حمید صرامی" دبیر کمیته تحقیقات ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه این نشست،  با تاکید بر پیچیدگی، ابهام، بی‌ثباتی و غیرقطعی بودن مسائل اجتماعی و به طور خاص" اعتیاد" ، نقش و جایگاه این طرح را در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در این حوزه، منوط به دسترسی سریع به اطلاعات صحیح و به روز دانست.

دکتر "حسن رفیعی " عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مجری این طرح پژوهشی ،  در ادامه این کارگاه، به ارائه فرآیند اجرای طرح و آموزش شیوه‌نامه‌های تهیه‌شده پرداخت و سناریوهای طراحی شده با همراهی مشارکت‌کنندگان را مورد بررسی و تبادل نظر قرار داد.

لازم به ذکر است که این طرح پژوهشی با حمایت ستاد مبارزه با مواد مخدر و با همکاری دو گروه آموزشی " رفاه اجتماعی " و " مددکاری اجتماعی " دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در 31 استان کشور اجرا خواهد شد.

١٢:١٤ - سه شنبه ١٩ تير ١٣٩٧    /    عدد : ١٢٢٢١    /    تعداد نمایش : ٢٨٨