پنج شنبه ٢٢ آذر ١٣٩٧

امور عمرانی و تاسیساتی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه با همکاری دفتر فنی – مهندسی ، ساماندهی می شود

مدیر و کارشناسان امور دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ضمن برگزاری نشست با مدیر دفتر فنی و مهندسی دانشگاه ، مسایل مربوط به امور عمرانی و تاسیساتی سالن غذاخوری دانشگاه و خوابگاه های دانشجویی را با ایشان درمیان گذاشتند.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا ،  "اکبر میرجانی اقدم" در این نشس  ضمن تبریک به مناسبت انتصاب مهندس "کوثری " در مسئولیت جدید و تقدیر و تشکر از بابت همراهی و بازدید  ایشان از خوابگاههای دانشجویی، اظهار امیدواری کرد که با تعامل و همدلی بیشتر بتوان در راستای ساماندهی، ارتقای زیر ساخت ها، توسعه خدمات دانشجویی و افزایش رضایت دانشجویان گامهای موثری برداشت.

مسئولان و کارشناسان حوزه دانشجویی نیز در این نشست به بیان نقطه نظرها و چالشهای مورد نظر در خصوص امور عمرانی و تاسیساتی پرداختند.

مهندس " کوثری " مدیر دفتر فنی و مهندسی دانشگاه نیز ضمن توجه به درخواست ها و نیازهای مطرح شده ، قول مساعد جهت پیگیری امور براساس اولویت بندیهای  انجام شده ، ارائه داد.

تهیه خبر: طیبی

١٣:٥٧ - سه شنبه ١٢ تير ١٣٩٧    /    عدد : ١٢١٨٥    /    تعداد نمایش : ٧٥٣